: :>>..."RUANG IKLAN UNTUK DISEWA...HUBUNGI KAMI UNTUK KETERANGAN LANJUT!"

Perkongsian Sistem Invois, Cash Bill "Buatan Sendiri"

Salam Usahawan....

Pihak laman-usahawan mengalu-alukan semua para usahawan untuk turut menyumbangkan pendapat atau pandangan dalam penyedian Sistem Invois, Cash Bill dan sebagainya yang berasaskan sistem buatan sendiri seperti template Microsoft Excell dan lain-lain.

Sumbangan anda semua boleh dihantar ke email admin laman-usahawan di bahagian "hubungi kami" atau ke email eastmail@yahoo.com. Sumbangan yang terpilih untuk perkongsian bersama akan di publishkan disini dengan disertakan kredit kepada laman web penyumbang berkenaan.

Sekian, terima kasih..

QDWAV63PU2UB

DUNIA USAHAWAN KITA

Blog bertunjangkan niat dan cita-cita untuk memajukan diri dalam bidang keusahawanan disamping turut serta membantu sahabat usahawan yang lain untuk membangun dalam bidang usahawan masing-masing. Sumbangan saya melalui pengalaman dalam penyediaan kertas kerja, permohonan Lesen Kementerian Kewangan Malaysia (MOF), Pusat Khidmat Kontraktor (PKK) dan CIDB diharap dapat membantu anda dalam membuat permohonan ke Agensi2 Kerajaan yang berkenaan. Diharapkan kita dapat sama-sama berkongsi pengalaman dan kebolehan untuk kebaikan bersama... Terima kasih. Salam Usahawan eastmail
Profile Visitor Map - Click to view visits

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP